E ftuar në “Ftesë në Pesë” me Bieta Sulon, këngëtarja e njohur Eliza Hoxha tregoi më shumë për realizmin më të fundit muzikor “Peng” si edhe angazhimet e tjera profesionale.

Gjatë bisedës ajo tregoi vështirësitë që kishte hasur për të punuar në profesionin e saj, pasi njerëzit e kishin njohur gjithnjë si muzikante dhe e shinin me skepticizëm përfshirjen e saj në arkitekturë.

Me sinqeritet Eliza pranoi se ky përcaktim që i bënin, kishte ndikuar tek ajo, duke e bërë që të ndihej e presionuar dhe e paragjykuar.

“Unë e vuaja këtë pjesën e përcaktimit, sepse për mua të dyja ishin të rëndësishme dhe unë në fakt isha Eliza në të dyja”, shpjegoi këngëtarja.

Top Channel