I ftuar në ” Wake Up”, aktori Neritan Liçaj foli për shfaqjen “Gusht: Portret Familjar”, e cila vjen për publikun në 15 shkurt tek Ar Turbina.

Aktori rrëfeu subjektin e dramës u ndal dhe tek ambienti ku do të vihet në skenë kjo shfaqje e cila sipas tij nuk ka asnjë lloj parametri, me kushte skandaloze për aktorët.

Top Channel