Sharr Braina është një talent i ri në tregun muzikor.

Falë mbështetjes së publikut, Sharr është bërë pjesë e klasifikimit të “Top Awards” me projektin më të ri muzikor “KE-BO”, i cili aktualisht mban vendin e 46-të.

Në këtë projekt ai ka bashkëpunuar me artistët e njohur Armend Rexhepagiqin, Aida Barakun dhe Darko Dimitrov, një këngë që është mirëpritur nga kritikët e muzikës.

Top Channel