Terrariumet quhen ndryshe edhe ‘botë në miniaturë’

Ejona Karkini dhe Arnold Bezhani, student të arkitekturës dhe dizajnit realizojnë një version të veçantë të tërriariumeve, ata krijojnë variante hermetike në vazo apo enë të mbyllura qelqi. Në këto enë, bimët vazhdojnë të rriten në sajë të proçesit të kondensimit pa patur nevojë për përkujdesje.

Sot në emisionin “Në Shtëpinë tonë” patët mundësinë të ndiqni proçesin e realizimit të një terrariumi.

Top Channel