Një trup i pajetë është gjetur në fshatin Zogjaj, në Njësinë Administrative të Shupenzës, në Bulqizë.

Kufoma u gjet në rreth 80 metra në thellësi të një tuneli të këtij fshati, ndërsa trupi ishte i dekompozuar dhe i mbuluar me gurë.

Policia dhe hetuesit mbërritën në vendin e ngjarjes dhe po punojnë për të mbledhur provat e mundshme, ndërsa viktima u identifikua si shtetasi Artur Lleshaj, i moshës 31-vjeçare.

Top Channel