Salca e portokallit, që ka përgatitur Elvana nuk është në cilësinë që kërkon Shefi!

Ajo ngjason më shumë si pure, dhe jo si salcë. Ai e derdh dhe Elvana ndjehet keq për veprimin e shefit, pasi i duhet ta ripërgatisë salcën prej fillimit.

Top Channel