Ed Sheeran ka thyer rekord për fitimet e arritura në tur gjatë një viti.

432 milionë dollarë grumbulloi 27-vjeçari nga koncertet e tij nëpër botë.

Sipas “Pollstar”, Sheeran shiti 4 860 482 bileta në 53 qytete dhe bëri 94 shfaqje në 12 muajt e fundit. Me turin i tij “Divide”, këngëtari fitoi më shumë se çdo artist tjetër në 30 vjet.

Ed Sheeran la pas në fitim të ardhurash nga turi këngëtaren Taylor Swift, turneu i së cilës “Reputation” grumbulloi 345,1 milionë fitime.

Ndërsa turneu i Jay Z dhe Beyonce grumbulloi 243,1 milionë dollarë fitime.

Top Channel