Në një bashkëbisedim me Bieta Sulon në “Ftesë në 5” në Top Channel, doktor Mentor Petrela tregoi më shumë për jetën dhe pasionet e tjj.

I dashuruar me artin, librat dhe edukimin në përgjithësi, doktori zbuloi se edhe kur gatuan preferon të dëgjojë muzikë klasike.

Ai pranoi se pastat i gatuan vetëm për vete dhe familjarët dhe gjatë procesit të gatimit dëgjon operan Rigoletto.

Sipas tij ky është një refleks që e shoqëron gjithnjë dhe e ndihmon të bëjë pasta të mira.

Top Channel