Duket se kjo mbrëmje është një përballje e vërtetë midis skuadrës blu dhe të kuqe në “Shiko Kush LUAN”.

E tillë ishte dhe përballja e Rina Balaj në skuadrën e kuqe dhe Graciano Tagani në skuadrën blu, duke bërë përballje me njëri-tjetrin për kërcimin “twerk” dhe “rap music”.

Top Channel