Flet për Wake Up Ambasadori ynë në UNESCO, Ferit Hoxha.

Shqipëria, Mali i Zi dhe Bosnje Hercegovina kanë dalë në një deklaratë të përbashkët ku kërkojnë që kënga me lahutë t’u njihet edhe vendeve të tyre.

“Regjistrimi nga Serbia nuk është ekskluziv por është i hapur për përgatitjen e një dosje të përbashkët në të ardhmen” – u shpreh në Wake Up Ambasadori ynë në UNESCO, Ferit Hoxha.

 

Top Channel