Katy Perry renditet e para në listën e femrave më të paguara në industrinë e muzikës për vitin 2018.

Kjo nuk është hera e parë që ylli kryeson klasifikimin e revistës prestigjoze “Forbes”.

Sipas revistës, Perry ka një fitim prej 83 milionë dollarë. Pas saj renditet Taylor Swift dhe në vend të tretë Beyonce.
Lista
1.Katy Perry
2.Taylor Swift
3.Beyoncé
4.Pink
5.Lady Gaga
6.Jennifer Lopez
7.Rihanna
8.Helene Fischer
9.Celine Dion
10.Britney Spears.

Top Channel