Kryeministri Edi Rama iu kthye edhe një herë në Twitter çështjes së shqiponjës së hequr nga hyrja e Tiranës.

“Kadriu ati, biri dhe shpirti katran, paskan marrë në mbrojtje nga unë shqiponjën e flamurit, ndërsa unë kam folur për shfytyrimin vulgar të asaj shqiponje, të shkulur nga flamuri e të ngulur mu në hyrje të Tiranës prej kadrinjve pa din e iman, që nga shëmtia u vjen e tërë kënaqësia”, shkroi Rama në rrjetin social.

Top Channel