Hallouini është koha më e mirë për të nisur ndonjë serial të frikshëm. Dhe 10 vitet e fundit nuk kanë pasur pak të tilla.

Që nga ngjarjet me vampirë e deri te romancat me kanibalë e zombi, ky dhjetëvjeçar ka ofruar nga pak për këdo.

FOTO GALERI
1/15
Hanibal. Personazhet e famshme të romaneve klasikë të Thomas Harris dhe filmi horror që ka fituar Oskar, “Heshtja e Qengjave”, kombinohen në këtë serial të bukur e të frikshëm, ku Hanibal Lekter tmerron disa agjentë të FBI-së.

Top Channel