Një dollar amerikan është 109.7 lekë në vendin tonë dhe, varësisht nga vendi në të cilin ndodheni, ju mund të blini gjërat më të ndryshme me pak ndryshime.

Pavarësisht se është një shifër jashtëzakonisht e ulët, në disa pjesë të botës mund të shpenzohet për të blerë 12 vezë, 3 hamburger me djathë, shishe birrë ose vetëm një fetë bukë.

Ja cilat ushqime mund të blihen me vetëm një dollar në pjesë të ndryshme të botës.

Gjithashtu, mund të na sugjeroni se çfarë mund të blihet në vendin tonë me këtë shume parash.

FOTO GALERI
3/11
3. Holanda - 10 krepa në supermarket - Në Holandë është shumë më e lehtë për të gjetur ushqim me një çmim të mirë. Vetëm me një dollar mund të blini 10 krepa në supermarket.

Top Channel