Një dollar amerikan është 109.7 lekë në vendin tonë dhe, varësisht nga vendi në të cilin ndodheni, ju mund të blini gjërat më të ndryshme me pak ndryshime.

Pavarësisht se është një shifër jashtëzakonisht e ulët, në disa pjesë të botës mund të shpenzohet për të blerë 12 vezë, 3 hamburger me djathë, shishe birrë ose vetëm një fetë bukë.

Ja cilat ushqime mund të blihen me vetëm një dollar në pjesë të ndryshme të botës.

Gjithashtu, mund të na sugjeroni se çfarë mund të blihet në vendin tonë me këtë shume parash.

FOTO GALERI
1/11
1. Hungari - Një shishe me verë - Nëse je në Hungari dhe ke vetëm një dollar në portofolin tënd, nuk do të lodhesh shumë të gjesh një shishe me verë me atë çmim. Është një vend veçanërisht ekonomik kur bëhet fjalë për alkoolin.

Top Channel