“Pronarët e kompanive të basteve janë me skeda penale. Personazhe të një bote që nuk ka të bëjë me ligjshmërinë dhe mbarëvajtjen e shoqërisë”.

Kështu u shpreh Edi Rama në seancën e Kuvendit, ditën e enjte.

“Ajo që bëjmë sot është përgjigjja e duhur në emër të shoqërisë”, shtoi kryeministri.

Top Channel