Balerin kosovar, i cili shkoi në Amerikë që të realizojë ëndrrat e tij.

Karriera e tij dhe suksesi me “Dancing with the Stars”, por edhe lidhja e adhurueshme me fëmijët e tij. Cili është vendi i preferuar i Tonit në Nju Jork? Cila është rutina e tij ditore?

Për më shumë në “Vip Club”, Tony Dovolani me Klea Hutën,  të dielën ora 17:05, në Top Channel.

Top Channel