Sipas statistikave, nga 5 deri në 60% e njerëzve në botë vuajnë nga era e keqe e gojës.

Edhe nëse kujdeseni për higjienën e gojës çdo ditë, ndonjëherë fryma e keqe mund tju vendosi në pozitë të keqe dhe mund tu shkatërrojë një takim.

Arsyet pse keni një erë të keqe të gojës:
Konsumimi i shumë ushqimeve të pasura me squfur.
Pirja e duhanit dhe alkoolit.
Stresi dhe ankthi.
Infeksionet orale.
Prishja e dhëmbëve.

Por çfarë mund të bëni nëse keni një emergjencë dhe nuk ju ndodhet një çamçakëz me vete? Ja disa zgjidhje të shpejta dhe efektive:

Çfarë të bëni?
Pini sa më shumë ujë
Hani një mollë
Thith një limon

Top Channel