Këngëtari shqiptar Shpat Deda, pas pak ditësh, në 12 tetor nis dhe turin e tij që e ka quajtur “Ambël e Thartë” me Tiranën.

Koncerti do të mbahet në Amfiteatrin e Tiranës, në Parkun e Liqenit, në orën 20.00.

Ky tur vjen në 10-vjetorin e karrierës së këngëtarit dhe pritet që të shtrihet në 10 qytete të Shqipërisë.

Sot, Shpat Deda ishte i ftuar në “Wake Up”, ku rrëfeu gjithçka rreth koncertit dhe jo vetëm…

Top Channel