Transformimi i Rambos (FOTO)

03/10/2018 13:43

John Rambo me flokë të shkurtër dhe me veshje lopçari në filmin e ri “Rambo 5”. Kjo mësohet nga fotoja e parë e publikuar nga filmi i fundit i sagës së famshme.

72-vjeçari Sylvester Stallone shihet mbi kalë në sheshxhirim.

Filmi do të shfaqet për herë të parë në vjeshtën e vitit 2019, ndërsa ka nisur xhirimet të martën.

FOTO GALERI
3/6

Top Channel