Westlife kthehet së bashku por megjithatë Brian McFadden nuk do të jetë pjesë e ribashkimit. Sipas The Sun, katërshja Shane, Mark, Cian dhe Nikcy kanë firmosur një marrëveshje me Universal.

Para se të ndaheshin, grupi kishte 14 këngë të parat në Britrani, si dhe 50 milionë kopje disqesh të shitura në të gjithë botën. Ata do të dalin në skenë për herë të parë pas turit të tyre në Croke Park, gjashtë vite më parë.

Një burim ka thënë për The Sun: Është nënshkruar, vulosur dhe dorëzuar dhe nuk përfshihet Brian McFadden. Djemtë e tjerë do të kthehen në studio dhe do të regjistrojnë disa këngë të reja dhe datat e tureve janë organizuar, dhe këtë herë do të ecin para”.

Top Channel