Tatuazhet po kthehen gjithnjë e më shumë në një formë arti popullor, ku shumë njerëz vendosin të bëjnë forma nga më të ndryshmet, dhe kësaj nuk i shpëtojnë as njerëzit e famshëm, si David Beckham, Rihanna dhe Justin Bieber.

Në foto galeri keni tatuazhet e pabesueshme kreative, që përputhen me pjesët e trupit, dhe kthehen në një punë fantastike artistike.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel