Samsung ka bërë me dije se muajin e ardhshëm do të nxjerrë në shitje televizorin e tij të parë 8K, që quhet Q900R.

Monitori QLED do të mbështesë formatin më të ri HDR10 + nga Samsung dhe Amazon.

Aktualisht nuk ka materiale që mund të shikohen në 8K, por Samsung po bën hapa përpara për të qenë i përgatitur për avancimin e mëtejshëm të teknologjisë.

Samsung Q900R do të dalë në shitje në fund të shtatorit, por nuk dihet se ku dhe se sa do të kushtojë ky televizor.

Top Channel