Lëvizjet e një femre janë po aq të rëndësishme sa forma e saj fizike për të qenë tërheqëse.

Sipas një studimi të ri, që ka ekzaminuar se si mënyra që një femër ecën ndikon tek të tjerët për të përcaktuar nëse janë apo jo tërheqëse.
Studimi ka arritur në konkluzionin se disa mënyra të ecuri, si duke tundur të pasmet është shumë e rëndësishme se si fytyra dhe trupi juaj duken.

“Kombinimi i një beli të hollë, të pasmeve të rrumbullakosura dhe një fiziku elegant, për një kohë të gjatë është besuar se janë të rëndësishme që një femër të cilësohet tërheqëse. Por edhe mënyra se si një vajzë lëviz është e rëndësishme”, ka sqaruar Dr Ed Morrison, nga Universiteti i Portsmouth, drejtues i studimit.

Sipas Dr Morrison, shumica e hulumtimeve për tërheqjen bazohen tek fotografitë, por në jetën reale, ne dallojmë partnere të mundshme në lëvizje, që është efekt i rëndësishëm.

Top Channel