Gjithçka është gati për startin e Botërorit Rusi 2018. Në Rusi mbërriti edhe topi që do të luhet ndeshja e parë e këtij aktiviteti, top i cili erdhi nga hapësira.

Telstar 18 mbërriti në tokë, pas 168 ditë në  stacionin hapësinor dhe për ta zbritur në tokë nga kosmonauti rus Anton Shkaplerov, që u rikthye nga misioni së bashku me austronautin e NASA-s, Scott Tingle dhe austronauti japonez Norishige Kanai.

Topi u dërgua në hapësirë nga kozmonauti tjetër rus Oleg Artemiev. Ndeshja e parë e Botërorit do të luhet më 14 qershor në Luzhniki Stadium.

FOTO GALERI
1/14

Top Channel