“Shadow of the Tomb Raider”, kapitulli i fundit i trilogjisë së re të video-lojrave që tregon origjinën e Lara Croft, ka kushtuar rreth 100 milionë dollarë.

Lajmin e bëri të ditur David Anfossi, përgjegjësi i Eidos Montreal, shoqëria japoneze që ka krijuar edhe “Final Fantasy” apo “Kingdom Hearts”.

Nga këto 100 milionë dollarë, pothuajse 35 janë shpenzuar për reklamën e video-lojës.

“Shadow of the Tomb Raider” do të jetë së shpejti e disponueshme për PC, PlayStation 4 dhe Xbox One.

Video-loja e kushtueshme do të dalë në shitje në 14 shtator.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel