Çfarë personaliteti keni në bazë të shenjës së horoskopit – Foto

12/05/2018 10:36

Astrologjia ndikon në personalitetin tonë. Skeptikë? Mundohuni të shihni nëse e njihni veten në pikat e forta dhe të dobëta të çdo aspekti.

A jeni kokëfortë dhe të paduruar? A mund të shikoni pro dhe kundër në mënyrë të ekuilibruar kur duhet të bëni një vlerësim ose të prekni fundin, kur ka një vendim të rëndësishëm për të bërë?

Këto (dhe shumë të tjera) tipare të personalitetit tuaj mund të shkruhen në yje dhe më saktë, në shenjën tuaj të zodiakut.

FOTO GALERI
1/12
Dashi (21 mars-20 prill) - Merita: trim, kokëfortë, spontan, aventurier, i pavarur. Defekte: kanë tendencë për të urdhëruar, bëjnë të kundërtën e asaj që u thuhet, ata nuk janë të gatshëm për të kursyer (duke shpenzuar gjithçka në kënaqësitë e menjëhershme), ato mund të jenë fëminorë.

Top Channel