Kush janë filmat më të bukur të shekullit XXI? Një pyetje shumë e vështirë po të kemi parasysh se që nga viti 2000 janë prodhuar mijëra filma.

Ka filma “kritikësh” (ata që marrin çmime nëpër festivale) dhe filma për “popullin” (ata që grumbullojnë shuma marramendëse në box office).

Në renditjen e mëposhtme kemi gërshetuar të dy këto lloj filmash…

FOTO GALERI
2/50
The Look of Silence (2015)

Top Channel