Video-lojrat më të mira të viteve ’80 (Foto)

28/03/2018 13:37
Loja e famshme "Tetris"

Në vitet ’80, video-lojrat kanë pasur periudhën e tyre të artë.

Pothuajse të gjithë luanin nëpër salla lojrash me prodhimet e momentit dhe kjo uri për video-lojra çoi edhe në prodhimin e konsolave të tipit Nintendo.

Kompjutera si ZX Spectrum, Amstrad CPC, Commodore 64, NES apo Mega Drive të lejonin që video-lojrat t’i shijoje në shtëpi dhe patën shitje të jashtëzakonshme.

Më poshtë do ju tregojmë video-lojrat që kanë bërë namin në vitet ’80.

FOTO GALERI
1/5
Out Run (1986)

Top Channel