Një superjaht i ri përveçse luksit ofron edhe një detaj që thuajse asnjë jaht nuk e ka, paqen dhe qetësinë.

Jahti afro 164 metra e gjatë, e ndërtuar nga kantieri holandez “Hessen”, është zbukuruar me një sistem hibride të shtytjes elektrike me naftë, që minimizon ndotjen akustike dhe konsumin e karburantit pa sakrifikuar shpejtësinë.

Ndryshe nga jahtet e tjera që e bazojnë lëvizjen e tyre tek motorët e fuqishëm, e shumë të zhurmshëm, motori i këtij superjahti nuk i kalon 46 decibel, niveli i rënies së një shiu të butë mbi sipërfaqe.

FOTO GALERI
1/15

Top Channel