Edicionet speciale të makinave zakonisht janë për koleksionistët, por në rastin e McLaren 570GT MSO Black Collection, është vetëm për ata që mund të paguajnë 200 000 euro për supermakinën britanike, nga e cila do të prodhohen vetëm 100 modele për të gjithë botën.

Në ndryshim nga 570GT standarde, makina e re do të jetë krejtësisht e zezë dhe me fare pak modifikime dizenjoje.

Ndërsa brenda makinës do të ketë një pllakë ku do të shkruajë VERSION I VEÇANTË dhe sedilje të përmirësuara lëkure.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel