Street Fighter II në botën reale (Video)

15/03/2018 14:46

Street Fighter II është një video-lojë klasike që është sjellë së fundmi me të vërtetë në rrugë.

Abhishek Singh ka sjellë të gjithë luftëtarët në rrugët e Nju Jorkut nëpërmjet realitetit të përmirësuar, teknologjia që vendos imazhet kompjuterike në botën e vërtetë.

Videoja po bën xhiron e botës dhe ka marrë më shumë se 60 000 klikime në Youtube deri tani.

Top Channel