Të gjithë ata që kanë pasur dëshirën, por edhe ata që janë bërë pronarë të një motori, kanë hasur në “pengesa” nga të afërm, të cilët u kanë vënë në dukej rrezikun që u kanoset nga mjetet me 2 rrota.

Por kjo çështje duket se në të ardhmen nuk do të jetë më problem, LTI Motors sjell versioni më të ri të motorëve që vetë-balancohen.

Versioni i quajtur C-1 peshon 364 kg dhe mund të arrijë brenda 6 sekondave shpejtësinë prej 100 km/orë.

Por fatkeqësia në të tilla raste është çmimi shumë i lartë, pasi për ta bërë tuajin nevojiten 24 mijë dollarë.

Top Channel