Një autobus u godit nga një shufër metalike, e cila ra nga një lartësi prej 276 metrash në një qiellgërvishtës në një zonë të Shangait një ditë më parë.

Video tregon momentin e tmerrshëm, kur shtylla godet autobusin në njërën anë të tij.

Fatmirësisht ishte mëngjes dhe autobusi ishte duke lëvizur vetëm me një pasagjer, i cili shpëtoi pa u lënduar nga kjo ngjarje e tmerrshme.

Top Channel