Ajo është një aktore mjaft e talentuar.

Por këtë të hënë Naomi Watts tregoi se gjithashtu është edhe një nënë mjaft e përkushtuar.

Aktorja është fotografuar në New York së bashku me dy fëmijët e saj, teksa i shoqëronte ata për në shkollë.

Naomi Watts është nënë e dy fëmijëve Sasha, 10 vjeç dhe Kai, nëntë vjeç.

Teksa përcillte fëmijët në shkollë, aktorja shkëmbeu me ta një puthje në buzë, në formën e përshëndetjes.

FOTO GALERI
1/2

Top Channel