Kanë qenë të martuar për disa vite me rradhë dhe kanë së bashku dy fëmijë.

Por pas divorcit kanë ruajtur marrëdhënie të mira më njëri-tjetrin, marrëdhënie që tashmë është kthyer në dashuri vëllazërore.

Bëhet fjalë për aktoren amerikanë, Gwyneth Paltrow, e cila në ditën e lindjes së ish-bashkëshortit, Chris Martin, ka publikuar një foto kur kanë qenë familje.

Krah fotos aktorja shkruan: “Edhe 100 vite vëllai im…Faleminderit që më dhurove këta dy fëmijë”.

Happy birthday my brother. Thank you for giving me these two. ?

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Top Channel