Spektakli i Drilonit me borë (VIDEO)

02/03/2018 10:57

Driloni është një nga pikat turistike më të frekuentuara në Shqipëri. Mjaft i populluar në verë, ku njerëzit arratisen nga vapa për të qëndruar në freskun që ofron zona turistike.

Por është kaq i bukur dhe mahnitës dhe në dimër, ashtu si rrallë mund ta shohin vizitorët, dhe një kryevepër për vendasit. Driloni me borë, të çon në një tjetër peizazh qetësues dhe mahnitës, ndoshta pak më shumë se në verë.

Top Channel