Samsung Galaxy S9 do të dalë më 25 shkurt. Kompania koreano-jugore ka dërguar ftesat për eventin, të quajtur Unpacked, që do të mbahet në Barcelonë pikërisht muajin e ardhshëm.

Aty do të dalë për herë të parë dhe smartphone i radhës. Samsung ka postuar dhe një video të shkurtër të Twitter, ku fokusohet tek kamera e pajisjes.

Top Channel