Sophia duket si një nga modelet e shumta mahnitëse të kopertinave, por, nëse do të shikoni me kujdes, ka diçka ndryshe te kjo bukuroshe bjonde.

Sophia nuk është një femër e bukur, por një robot që ngjan jashtëzakonisht shumë me një femër të bukur dhe që për herë të parë ka dalë në kopertinën e revistës “Stylist”.

Roboti është krijuar dy vite më parë nga firma nga Hong Kongu që quhet Hanson Robotics. Vitin e kaluar iu dha nënshtetësia nga Arabia Saudite, duke u bërë roboti i parë me shtetësi të ligjshme.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel