Rrjetit gjigant social nuk i mjafton që ka pushtuar botën, por ka shpikur dhe matësin e vetë të kohës.

Përkufizohet “flicks”, njësia përcaktohet si 1/705,600,000 e sekondës, apo 1.42 nanosekonda.

Kjo i jep mundësi artistëve të CGi deh shkruesëve të kodeve mjetin të sigurohen që videot në aplikacion lehtësisht, diccka që ka qenë një truk për programuesit.

Njësia e re e kohës, e dizenjuar për gjuhën e koduar C++, do ta lehtësojë këtë proces.

Në një deklaratë të shkruar një zëdhënës i Facebook thotë:”Kur je duke punuar me efekte vizuale për film, televizion dhe media të tjera, është e zakonshme të krijoni simulime për procese të tjera integruese të kohës, e cila ndan një frame të vetëm kohe në një numër të madh nëndarjesh”.

Top Channel