Shtëpia lëvizëse më luksoze në botë (Foto)

19/01/2018 09:49

Të jetosh duke udhëtuar do të thotë që të jetosh pa disa lukse të shtëpisë së zakonshme.

Por, nëse keni qindra mijëra dollarë për të hedhur për një RV, atëherë duhet t’i shpenzoni te Embark, një hotel me rrota praktikisht.

Mjeti-banesë ka një kuzhinë të kompletuar, shtrat të madh, një televizor të jashtëm dhe një televizor të madh të brendshëm.

Nëse shkoni me të në një vend të ftohtë, mund të instaloni edhe oxhakun.

Sigurisht që ka edhe shpenzime të mëdha për t’u mbajtur. Nëse e mbushni plot serbatorin, duhet të hidhni rreth 1000 euro.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel