Në Korçë shkon në Teatër, por nuk ikën duarbosh….

28/12/2017 15:30

Në Wake Up këtë mëngjes ka qënë Zamira Kita, drejtoresha e teatrit të Korçës. Ajo tha se interesante është veçimi i 16 personave që kanë ndjekur çdo shfaqje teatri, për të cilët bëhet dhuratë.

“Ishte shumë interesante që në te veçonim 16 persona që kanë ndjekur çdo shfaqje teatri, dhe ndonjë shfaqje që ne nuk e dimë mirë nivelin, pavarësisht se unë jam e hapur që çdo teatër që ka dësshirë të vijë në Korçë e ka në dispozicion teatrin”, tha Zamira Kita.

Madje ajo tregon se kryebashkiaku e ka pyetur njëherë se si arrin ti mbajë mend të gjithë, dhe përgjigja e saj ishte “Po ti si e bën punën tënde?”.

Top Channel