Një asteorid që mund të shkatërronte një hapësirë sa New York ka kaluar midis Tokës dhe hënës, por është identifikuar nga NASA vetëm disa orë pasi kishte kaluar.

Asteoridi, i quajtur 2017 VL2 ka kaluar saktësisht me një distancë prej 117,480 km nga planeti ynë, duke lëvizur me shpejtësi 9km/s.

Ekspertët besojnë se asteoridi ka qenë i përmasave 16-32 metra i gjatë.

Top Channel