Kontrolli i OSHEE në Durrës, shkon në 6 numri i të shoqëruarve

18/11/2017 11:49

Shkon në gjashtë numri i abonentëve të shoqëruar në polici të cilët kanë abuzuar me energjinë elektrike.

Pas plotësimit të procedurave në bashkëpunim me policinë dhe oficerin e policisë gjyqsore, u be denoncimi përkatës.

Deri më tani, në 24 orët e fundit jane shoqeruar ne polici, bashkë me dy rastet e fundit, 6 abonente, që të gjithë banues në qytetin e Durrësit.

Top Channel