Lamborghini është bashkuar me Institutin e Teknologjisë së Masaçusetsit për të prezantuar konceptin e një supermakine fantastike.

Lamborghini Terzo Millenio është makina e parë e gjitha elektrike e markës italiane. Ajo ka 4 motorë elektrikë, nga një për çdo rrotë.

Ashtu si çdo supermakinë, edhe Terzo Millenio ka një pamje të jashtme të jashtëzakonshme, por jo vetëm kaq. Shasia është me panele me fibra karboni, që shërbejnë si depo energjie, duke e kthyer praktikisht shasinë në një bateri.

Ky material mund të kapë edhe probleme të ndryshme të makinës dhe të “shërojë” veten.

FOTO GALERI
1/14

Top Channel