Mazda prezanton së shpejti makinën e re sportive

18/09/2017 00:00

Koncepti i makinës së re Mazda RX do të prezantohet në ekspozitën e Tokios, që do të mbahet në tetor.

Kjo makinë vjen dy vite pasi Mazda prezantoi RX Vision. Që atëherë, Mazda ka ndenjur në qetësi dhe siç duket është munduar që të krijojë një makinë edhe më të mirë se e mëparshmja e për këtë arsye ka marrë kohën që i nevojitej.

Zëvendëspresidenti i Mazda për Europën, Matsuhiro Tanaka, tha në ekspozitën e Frankfurtit se koncepti i ri do të jetë një zhvillim i RX Vision.

“Qëllimi ynë është që konceptin ta kthejmë në realitet. Po bëjmë maksimumin që kjo të ndodhë”, tha Tanaka.

Top Channel