E vërteta mbi personat që pëlqejnë xhinin

21/08/2017 00:00

Nëse porosisni gjithmonë xhin kur dilni, ndoshta mund të keni probleme me personalitetin.

Kombinimi xhin-tonik, sipas shkencëtarëve austriakë, është shenjë se diçka nuk shkon me ju.

Një studim i Universitetit të Insbrukut ka dalë në përfundimin se personat që pëlqejnë shijet e hidhura mund të kenë probleme të personalitetit.

Studimi vëzhgoi një grup prej 1000 personash dhe përcaktoi gjithashtu se shijet e hidhura në përgjithësi lidheshin me psikopati, sadizëm dhe agresivitet.

Top Channel