Kërkimet shkencore: Ky është aktori me tiparet më të bukura

28/07/2017 00:00

Ai është një ndër aktorët më tërheqës në botë dhe së fundmi kërkimet shkencore kanë konfirmuar se George Clooney ka fytyrën më të bukur në botë.

Tiparet e aktorit 56-vjeçar janë 91.86% të ngjashme me Greek Golden Ratio of Beauty Phi, i cili për mijëra vite është menduar se ka formulën sekrete të perfeksionit.

Sipas kësaj teorie, matjet kompjuterike kanë zbuluar se Ryan Gosling ka hundën perfekte, Harry Styles ka sytë dhe mjekrën më të bukur, ndërsa David Beckham formën perfekte të fytyrës.

Sipas kirurgut Dr Julian De Silva, sytë, vetullat, hunda, buzët, mjekra, nofulla dhe forma e fytyrës së Clooney kanë përmasa shumë ta afërta me idenë e perfeksionit të grekëve.

Bradley Cooper mban vendin e dytë me 91.80% ngjashmëri, ndërsa Brad Pitt vendin e tretë me 90.51%.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel