OSHEE kallëzon penalisht një drejtues të degës së Fierit

27/07/2017 00:00

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë kallëzoi penalisht një drejtues të degës së Fierit për abuzim me detyrën.

Sipas njoftimit zyrtare, punonjësi Gentian L. nuk ka ushtruar kontroll dhe nuk ka kallëzuar abonentët që vidhnin energjinë.

Paralelisht grupet e kontrollit të OSHEE, kanë bërë procedimin në polici të disa abonentëve për ndërhyjë në matës dhe rilidhje të paligjshme të energjisë.

OSHEE deklaroi se do të penalizojë çdo punonjës që shkel ligjin dhe i ka kërkuar qytetarëve të denoncojnë abuzimet.

Top Channel