Fustanet e gjata për verën (FOTO)

05/06/2017 00:00

I japin pamjes një dozë romanticiteti, mund të vishen me sandale të sheshta, me taka apo dhe me takë ortopedike, sipas stilit.

Flasim për fustanet e gjatë, të sofistikuar dhe të lehtë, që janë veshja ikonë e verës dhe mbrëmjeve të nxehta në breg të detit. Në fotogaleri gjeni modelet më ‘cool’ në qarkullim, për të krijuar një ide për fustanin tuaj.

FOTO GALERI
1/12
Stella McCartney

Top Channel